Gry N-gage
- orzech.miron
- Przyjaciel
jeżeli dobrze przeliczyłem to 52...
Mów mi: Łożeh
Hasło do archiwum: fonsymbian.net
HTC Leo (HD2): Android NAND DesHD/DesZ/IncS/Cyanogen7 ROM

Re: Gry N-gage
re up tigera woods'a potrzebny... 

Dlaczego jak chce ściągnąć "The Elder Scrolls : Shadowkey" to jak chce pobrać to przy "pobierz teraz" pisze że znaleziono wirusa, nazwa : Trojan.SymbOS.Blocker.a Bardzo mi zależy na tej grze, ma ktoś może? 

kurcze.. nie ma tych gier na symbiana v3? 

-
witam jak odpalic the one na noki 6630 prosze o szybka pomoc
-
[Odgrzebuję...]
Glimmerati działa tylko na N-GAGE nawet po wgraniu wszystkich libs'ów. A szkoda, bo to najlepsze wyścigi z tej platformy. High Seize też miał działać tylko na N-GAGE, a na 6600 śmigał. Też jedna z lepszych gier. I Requiem of Hell fajny 'erpeg'. Na N-GAGE się fajnie grało w tenisa, a THPS każdy lubi ;) To chyba wszystkie godne polecenia. COD taki sobie, bo ciężko się do sterowania przyzwyczaić. Tomb Raider raczej słaby. Pocket Kingdom fajne, ale liniowe - niczym nie chodzisz, tylko zarządzasz królestwem i masz jakieś tam potwory...
Glimmerati działa tylko na N-GAGE nawet po wgraniu wszystkich libs'ów. A szkoda, bo to najlepsze wyścigi z tej platformy. High Seize też miał działać tylko na N-GAGE, a na 6600 śmigał. Też jedna z lepszych gier. I Requiem of Hell fajny 'erpeg'. Na N-GAGE się fajnie grało w tenisa, a THPS każdy lubi ;) To chyba wszystkie godne polecenia. COD taki sobie, bo ciężko się do sterowania przyzwyczaić. Tomb Raider raczej słaby. Pocket Kingdom fajne, ale liniowe - niczym nie chodzisz, tylko zarządzasz królestwem i masz jakieś tam potwory...
Mam pytanie. Mam zainstalowanego N-GAGE na Noki N73. Czy te gry n-gage pujdą na n73
?

Nie! Temat był już tysiąc razy omawiany.
Wszystkie moje spolszczenia są podpisane certyfikatem BINPDA!
Sorry za odkop, ale tutaj jest lepsza, ale ruska lista gierek z gada z linkami, dało by radę zaktualizować ten temat? Może się komuś przyda.
Last edited by Neo on 31 Jan 2011, 21:53, edited 1 time in total.
Reason: poprawka
Reason: poprawka
Moja historia fonów:
Siemens MC60 -> SE K700i -> Nokia 6680 -> Nokia E65
Piszę poprawnie po polsku
Siemens MC60 -> SE K700i -> Nokia 6680 -> Nokia E65
crash nitro cars [N-GAGE].sis
Witam, zauważyłem że i na forum i na innych stronach niema świeżego liku z grą
więc zrobiłem upa .
OPIS GRY
,,Zwariowane wyścigi ze znanymi sympatykom serii postaciami w rolach głównych. Zwariowana zabawa dla najmłodszych. Gra oferuje rozbudowany singleplayer oraz równie interesujący multiplayer''

![:] :]](./images/smilies/cwaniak.gif)
OPIS GRY
,,Zwariowane wyścigi ze znanymi sympatykom serii postaciami w rolach głównych. Zwariowana zabawa dla najmłodszych. Gra oferuje rozbudowany singleplayer oraz równie interesujący multiplayer''

Last edited by cysiuuu on 23 May 2011, 14:20, edited 2 times in total.