Sygic Aura / Sygic GPS Navigation
- adrian_di3
- Moderator
Na bank można ustawić, albo pobrać głosy polskie.
We'll keep the Red flag flying high, 'Cos Man United will never die!!!

- ICS 4.0.4
- 30.0.018
- 3.1.3 JB
- 6.5

Re: Sygic Aura / Sygic GPS Navigation
Witam,
od wczoraj mam Sony Xperia U i mam dwa pytania:
1 telefon nie ma karty pamięci (tylko wbudowaną pamięć wewnętrzną 4 GB, czy wystarczy, że wrzucę navi na pamięć wewnętrzną (nie pamięć telefonu).
2 NEO moge poprosić o link do najnowszej wersji i skąd później mapy?
Pozdrawiam.
Kuba
od wczoraj mam Sony Xperia U i mam dwa pytania:
1 telefon nie ma karty pamięci (tylko wbudowaną pamięć wewnętrzną 4 GB, czy wystarczy, że wrzucę navi na pamięć wewnętrzną (nie pamięć telefonu).
2 NEO moge poprosić o link do najnowszej wersji i skąd później mapy?
Pozdrawiam.
Kuba
- martinezz47
- SupportTeam
wersja 11.2.2 Full
link zaczerpnięty z wcześniejszego postu od Neo. A mapy nawi sama ściągnie przy uruchomieniu o ile pamiętam.
musisz się podłączyć do wifi albo mieć porządny pakiet internetu
Dziś wieczorem ewentualnie najpóźniej jutro rano poprawię linki
link zaczerpnięty z wcześniejszego postu od Neo. A mapy nawi sama ściągnie przy uruchomieniu o ile pamiętam.
musisz się podłączyć do wifi albo mieć porządny pakiet internetu
kolego popraw link bo te co dałeś nie działają // mrowkarz24 |
Dziś wieczorem ewentualnie najpóźniej jutro rano poprawię linki

Last edited by martinezz47 on 14 Sep 2012, 10:05, edited 1 time in total.
tylko wojto prosił o link do najnowszej wersji full (tak jak ja) a Ty podajesz do 11,2,2
..

Witam ja mam u siebie problem z nawigacją, pobrałem wersje: Aura GPS SygicNavigator_11.2.6_upd_CNSTeam_v0.1b i zainstalowałem ją w taki sposób:
INSTALACJA :
================
1 - Instalujemy SygicNavigator_11.2.6_upd_CNSTeam_v0.1b
2 - Sciągnięte pliki Z FOLDERU Aura kopiujemy na SD KARD do WCZEŚNIEJ ZAINSTALOWANEGO FOLDERU AURA ----WAŻNE !!!!!-Usunąć poprzednią wersję Aury wraz z katalogiem AURA z karty SD
3 - Z folderu MAPY EUROPY kopiujemy mapy jakie chcemy na "SD - AURA - MAPS" - RESTART TELEFONU ! ! !
Po uruchomieniu aplikacji pokazuje się inicjalizacja i wywala mi do systemu dalej.. co zrobić?
INSTALACJA :
================
1 - Instalujemy SygicNavigator_11.2.6_upd_CNSTeam_v0.1b
2 - Sciągnięte pliki Z FOLDERU Aura kopiujemy na SD KARD do WCZEŚNIEJ ZAINSTALOWANEGO FOLDERU AURA ----WAŻNE !!!!!-Usunąć poprzednią wersję Aury wraz z katalogiem AURA z karty SD
3 - Z folderu MAPY EUROPY kopiujemy mapy jakie chcemy na "SD - AURA - MAPS" - RESTART TELEFONU ! ! !
Po uruchomieniu aplikacji pokazuje się inicjalizacja i wywala mi do systemu dalej.. co zrobić?